Derrota per la mínima del FC Andorra contra el Mollet

El FC Andorra ha perdut aquest migdia per la mínima, en la seva visita al camp del Mollet per 1 gol a 0. Un solitari gol al minut 56 ha impedit als de Justo Ruiz sumar punts, davant un rival que es manté invicte a la primera catalana.

Els de Justo Ruiz ha viscut una situació peculiar en la seva visita a Mollet i és que Juli Sánchez i Àlex Sánchez, que estava previst que fossin titulars, han estat baixa finalment, ja que els dos s'han ressentit d'unes molèsties durant l'escalfament, al quàdriceps i l'abductor, respectivament.
Malgrat comptar amb bones ocasions a la primera part, els de Justo Ruiz no han estat encertats de cara a gol i han acabat perdonant. A la represa, una acció puntual de Casado amb un xut llunyà ha posat el definitiu 1 a 0 al marcador.

Informa: Joel Romero Imatges: Agències