Diego Alende, el kàiser de Ferran Costa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El FC Andorra suma dues jornades consecutives sense encaixar un gol. La línia de cinc darrere motivada per les baixes de Martí Vilà i Jesús Clemente ha suposat més fortalesa defensiva. Un dels principals artífexs d'aquesta millora és Diego Alende.

El canvi de sistema plantejat per Ferran Costa amb la introducció de tres centrals amb dos carrilers ha afavorit la solidesa defensiva dels tricolors, ja que no han encaixat cap gol els darrers dos partits. A més, de retruc s'han vist afavorits jugadors com Diego Alende, que han passat a ser indiscutibles.

Alende lamenta les baixes de Martí i Jesús, però creu que encara tenen més marge de millora. "Crec que estem còmodes i és veritat que ho hem de treballar. Ens va tocar jugar amb 5 a darrere i l'equip en defensa va ser sòlid".

El gallec ha passat d'estar fora de l'Andorra la temporada passada a disputar tots els minuts en aquest inici de curs. Explica que va estar a punt de marxar del Principat. "L'any passat hi va haver un moment de la temporada que no es comptava amb mi i es va valorar una sortida". Amb tot, la confiança de Ferran Costa ha permès que estigui en "una situació completament diferent a la de l'any passat".

En contrapartida, el central creu que l'equip encara ha de millorar en atac, ja que li està costant generar ocasions.

Diumenge tindran una prova de foc contra un dels millors equips de la categoria com és Real Unión d'Irun.

Informa: Joel Romero

Imatges: Pere Besolí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.