Dinamita per als 4 darrers partits de lliga al FC Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El FC Andorra ha presentat avui la darrera incorporació. Es tracta de l'uruguaià Brian Figliamonte. Un jugador que arriba per pujar l'equip a primera catalana, sigui per la via directa o bé després del play-off.
El FC Andorra ha presentat avui Brian Figliamonte. Es tracta d'un home d'atac, que pot jugar de davanter, o bé de mitja punta. Uruguaià, de 20 anys, ha militat les darreres temporades al Lloret, tot i que també ha passat pel Vilassar, el Calella i el Granollers. Es tracta d'un reforç de nivell per a un FC Andorra que amb la seva incorporació tanca la plantilla.Figliamonte debutarà ja aquest cap de setmana al camp de l'Artesa de Segre. Amb ell, l'Andorra tanca la porta a futures incorporacions.Declaracions: Brian Figliamonte, Jugador FC Andorra / Justo Ruiz, Entrenador FC AndorraInforma: Xavi Bonet Imatge: Sergi Pla
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.