Es dobla la participació andorrana al Borrufa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra tindrà 63 participants al Borrufa, el doble que en edicions anteriors. Un trofeu que comença dilluns i que compta amb la representació de 27 països.

La trenta-dosena edició del Trofeu Borrufa començarà dilluns al sector d'Ordino-Arcalís de Grandvalira Resorts. Hi formaran part 259 esquiadors de 35 equips diferents. En total, fins a 27 països hi estaran representats. Andorra doblarà la participació, amb l'objectiu de treure pressió als esquiadors. De la trentena que n'hi havia a edicions anteriors passarà a tenir-ne 63.

La preocupació dels organitzadors tornarà a ser el temps dels dies de competició. Malgrat la temperatura actual, hi ha previsió de nevades per aquest divendres. El director de l'estació d'Ordino-Arcalís, Israel Ramonet, lamenta la situació, però es mostra optimista. "Les condicions no ens han ajudat del tot, però tampoc estem tan malament si es compara amb el que hi ha al voltant. Les previsions és que demà nevarà vull dir que podem complir en principi una mica el programa que tenim previst. 27 països inscrits és un èxit".

El primer plat fort serà dilluns a dos quarts de sis de la tarda, a la plaça del Poble d'Ordino, amb la tradicional i emblemàtica desfilada de tots els participants. Els carrers d'Ordino es tornaran a omplir d'il·lusió on la majoria dels representants desfilaran per primera vegada.

Informa: Carles Alonso
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.