El Barça d'handbol es prepara de nou a Encamp

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un any més Encamp és el punt de partida del Barça d'handbol, que s'estarà fins dimarts al Principat. Els blaugrana busquen tranquil·litat, altura i temperatures més agradables per a una temporada en què aspiren a guanyar-ho tot de nou.

Pocs dies per Andorra però amb molta càrrega de treball. Ahir, triple sessió per als blaugrana. Cursa, gimnàs i treball de pista. Jornades perquè la maquinària es posi a punt.

El pivot cubà i el lateral eslovè són dues de les tres cares noves de l'equip, amb ganes d'aportar el seu gra de sorra en una temporada en la qual novament toca ser els reis a la competició domèstica i intentar endur-se el ceptre continental.

La forma cal trobar-la com més aviat millor. La primera cita important per als blaugrana arriba a final d'aquest mes amb la disputa del Mundial de clubs a Qatar.

Informa: David Domingo
Imatges: Anna Ginestà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.