El ciclista Dan Martin promociona en un vídeo les muntanyes del país

Com ja va passar fa mesos amb un vídeo enregistrat amb ciclistes residents de l´equip australià Orica GreenEDGE, el ciclisme torna a convertir-se en una magnífica eina de promoció de les muntanyes andorranes. En aquest cas, el protagonisme ha estat per a Arcalís, en un reportatge que ja es pot veure al web The Col Collective.

Aquest espai, que explora els ports de muntanya més coneguts del ciclisme mundial, dedica el reportatge més recent a Arcalís i té com a guia d´excepció el resident Dan Martin. L´irlandès, un dels millors escaladors de l´actualitat, amb victòries d´etapa al Tour i la Vuelta, a banda de clàssiques com el Giro de Llombardia, es converteix en l´amfitrió de l´ascensió de 18 quilòmetres, amb un pendent mitjà del 5,2% i un màxim del 12%. Al reportatge es recorda que Arcalís ha estat l´escenari de dos finals d´etapa al Tour i que el britànic Bradley Wiggins el va incloure com un dels cims favorits al seu llibre "On Tour".



Informa: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.