El COA atribueix els resultats de la delegació a l'alt nivell dels jocs i confia en el futur

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El president del COA, Jaume Martí, justifica els resultats aconseguits fins ara per l'alt nivell dels Jocs. Del proper a competir, Pol Moya, destaca que és una jove promesa amb molt futur per davant.

Laura Sallés va ser aquest dimarts l'última andorrana a entrar en escena. Tres dels quatre esportistes de casa ja han competit als Jocs de Rio.

I és que després dels resultats d'Esther Barrugués en tir, Pol Arias en natació, i Laura Sallés en judo, el COA confia ara en Pol Moya per aconseguir el que seria el millor resultat d'un esportista andorrà als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro.

"No han estat uns grans Jocs per a Andorra, han fet uns resultats bastant modestos, però Andorra és el que és, aquí estem a un nivell molt alt i costa molt sortir de baix", ha advertit Jaume Martí, el president del COA.

Martí creu que Pol Moya "és jove, una promesa i està fent uns temps bastant bons". "Esperem que continui i nosaltres l'ajudarem", ha afegit.

Amb l'adéu de Laura Sallés, ara ja només queda un representant andorrà al Brasil. Divendres, la cita és amb els 800 metres llisos.

Informa/Imatges: Xavi Bonet

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.