El defensa Ildefons Lima suma cent internacionalitats

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ildefons Lima és el gran nom propi de la jornada. Aquesta tarda el jugador del Don Denis Santa Coloma jugarà el partit número cent amb la selecció de futbol, coincidint amb l´amistós que Andorra disputa amb Estònia a la localitat de Tallinn. La tricolor intentarà repetir la bona actuació de fa una setmana contra l´Azerbaidjan.

Ildefons Lima entrarà en la història del futbol andorrà amb lletres d´or aquesta tarda a Estònia, on el veterà central disputarà el partit número cent amb la selecció absoluta. El jugador del Don Denis Santa Coloma es convertirà en el segon centenari del futbol nacional després d´Òscar Sonejee. Abans de marxar a Estònia destacava la feina de la selecció amb la qual va debutar ara fa 19 anys:  "Cada partit l'encarem amb les màximes expectatives i el lluitem al màxim. Potser des de fora no es veu així però nosaltres som conscients de la nostra realitat i de la intensitat de treball  per no cometre el mínim error en aquest nivell",  ha assegurat el jugador.

Per a la selecció el partit d´aquesta tarda serà una bona ocasió per seguir preparant la propera fase de classificació per al Mundial, que arrencarà al setembre contra Letònia. Com en el partit de fa una setmana contra l´Azerbaidjan, Koldo Álvarez apostarà per un 4-1-4-1 i tornarà a confiar en els joves: "l'agresssivitat i intensitat alhora de defensar ens fa recuperar moltes pilotes".

El partit entre Estònia i Andorra es jugarà a les sis de la tarda a l´estadi Le Coq Arena de Tallinn.

Informa: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.