El Don Denis Santa Coloma amplia la distància respecte la Unió Esportiva

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A la lliga Becier de futbol, el Don Denis Santa Coloma ha obert forat respecte dels perseguidors després de l'onzena jornada. La distància és ara de cinc punts amb el segon classificat, la Unió Esportiva Santa Coloma, que ahir va perdre 2-3 contra el Lusitans.

A tres jornades per acabar la fase regular, el Don Denis Santa Coloma continua mostrant solidesa al capdavant de la taula a la lliga Becier. Ahir l´equip de Richard Imbernón va fer sis gols a l'Encamp, en un partit que al descans dominava per 5 a 0. Marc Pujol va fer el primer al minut 3 i tot seguit Iban Parra va marcar el segon. Gabi Riera, amb un hat-trick, i novament Parra, van tancar el compte golejador dels colomencs, que sumen nou victòries, un empat i una sola derrota en onze partits.

Per darrere, la classificació s'ha igualat força després de la victòria del Lusitans contra l'Unió Esportiva Santa Coloma, 2 a 3. Luigi San Nicolás va fer el primer gol del partit per al Lusitans i Crespo va igualar per als colomencs dos minuts després. Els gols de Yael Fontan, al 26, i de Víctor Bernat, al 34, deixaven el marcador amb empat a dos al descans. José Antonio Aguilar va decidir a l´inici de la represa per al Lusitans, tercer a la taula amb 21 punts, només a dos de l'Unió Esportiva.

Per darrere, el Tic Tapa Sant Julià és quart amb 20 punts, un menys que el Lusitans, i suma tres victòries en tres partits amb Carlos Sánchez a la banqueta. Ahir els lauredians van golejar l'Adelita Engordany per 4 a 0. Sonejee, Spano, Santos i Girau van fer les dianes del Tic Tapa, que es van fer esperar fins a la represa.

En el duel entre els equips de la part baixa, l´Assegurances Generals Ordino va superar el Penya Encarnada per 0 a 3. Jiménez i Camí van avançar els ordinencs a la primera part i Aaron Martín va sentenciar amb el tercer i definitiu, al minut 20 de la represa. L´Ordino és sisè, amb 10 punts, i el Penya Encarnada tanca la classificació amb 5. El resum de tots els partits, aquesta nit després de l´Informatiu Vespre, al programa "Tot Lliga".

Informa: Joan López Imatge: FAF

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.