El Don Denis tanca la fase regular de la Lliga Grup Becier com a líder

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Don Denis s'ha proclamat campió de la fase regular de la lliga Grup Becier. La victòria davant el Penya Encarnada els permet encarar el play-off pel títol amb set punts de diferència respecte del segon classificat.

L'actual campió va superar amb contundència el darrer classificat, el Penya Encarnada per 4 gols a 0. Els gols de Marc Pujol per partida doble, Juanfer i Mercadé permeten als de Richard Imbernón consolidar el lideratge i enfonsar el Penya Encarnada al pou de la classificació.

Per la seva banda, el Lusitans va patir més del compte per superar l'Encamp per 3 gols a 2. Els encampadans van estar vius fins als darrers segons del partit, amb un golàs com aquest obra de Pablo Alanis. Tot i això, Villanueva al temps afegit donava la victòria als de Cañete.

El duel entre els equips de la part alta va acabar amb empat sense gols. L'UE i el Sant Julià no van ser capaços d'obrir el marcador, malgrat les bones ocasions de tots dos equips. Aquest empat allunya als dos equips de les primeres posicions, a 10 i 13 respectivament del líder.

Per últim, l'Engordany es consolida a la part tranquil·la en superar amb claredat l'Ordino per 3 gols a 0. El doblet de Carlos Sanguina i el gol d'Andreu Matos permeten als de Mengual evitar les posicions de descens i condemnen als de Miguel Àngel Lozano a lluitar per la permanència.

Informa: Joel Romero    Imatges: FAF

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.