El “drift trike” arriba a Andorra amb força

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Qui pensi que en el món de l' esport ja està tot inventat va molt errat. A Andorra s'acaba d'establir el "drift trike" o tricicle de lliscament. Aquesta modalitat va néixer als antípodes a principis de segle i ara a Andorra de manera oficial amb la celebració de la primera edició del Dawnhill d'Arinsal. Una prova amb caràcter internacional que portarà a Andorra 65 riders de cinc països diferents.

El "drift trike" ja ha arribat a Andorra, però en què consisteix aquesta modalitat de lliscament per inèrcia nascuda a Nova Zelanda el 2004?

L'organitzador de la prova i membre de l'equip andorrà de "drift trike", Javi Huerta, explica que es tracta de "tricicles per fer descens per inèrcia i derrapades controlades". Hi ha dues modalitats, una de freestyle i una de velocitat. A més, "la part de darrere del tricicle és inestable tota l'estona", diu Huerta.

Aquests ginys poden arribar als 90 quilòmetres per hora. El "drift trike" acaba d'arribar a Andorra però ho ha fet amb força. El cap de setmana del 22 i 23 d'agost, coincidint amb les festes d'Arinsal, es farà el primer Drift Trike Andorra.

Els organitzadors es van veure obligats a tancar ràpidament les inscripcions perquè en un no res havien superat el límit que s'havia establert per raons de seguretat.

Finalment prendran part a la prova 65 riders de cinc països diferents. Itàlia, Gran Bretanya, França, Portugal, Espanya i Andorra. La prova neix amb la voluntat de créixer i entrar, en el futur, dintre el circuit mundial. El Downhill d'Arinsal es disputarà el 22 i el 23 d'agost, l'espectacle està assegurat.

Informa: Cesc Sanjuan Imatge: Sergi Pla

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.