El FC Andorra encadena la segona derrota consecutiva

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El FC Andorra ha encadenat aquesta tarda la segona derrota consecutiva. Els de Justo Ruiz han caigut avui per 1 gol a 2 a casa contra el Lloret. Ha estat en un mal partit dels tricolors, que no surten del pou de Primera Catalana.
Al minut 3, el Lloret ha deixat encara més glaçat del que havia començat el Camp 1 de Borda Mateu. La pilota es passeja per davant la porteria tricolor i Xavi Aparicio, al segon pal, empenyia al fons de la xarxa.

La més clara de l'Andorra ha arribat al minut 38. En un servei de cantonada, la pilota acaba a peus d'Arturo, que no troba porteria.

La primera part ha acabat tal com havia començat. El Lloret ha fet el segon en una nova jugada que ha acabat amb la pilota al fons de la xarxa davant la passivitat de la defensa andorrana.

Al segon temps, a l'Andorra encara se li han complicat més les coses. Robert, al minut 57, veia la segona groga i havia d'abandonar el terreny de joc.

Però si el Lloret no ha fet més gols és perquè ha aparegut Ferran Pol en diverses ocasions.

A 5 minuts per al final, els catalans també s'han quedat amb un home menys.

Ja en temps de descompte, els tricolors han aconseguit el seu únic gol. Ludo, amb el cap, feia pujar l'1 a 2 definitiu.

Informa: Xavi Bonet Imatges: Lluís Calvo