El FC Andorra suma la quarta victòria consecutiva

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Andorra ha sumat avui la seva quarta victòria consecutiva a la Primera Catalana. Els tricolors s'han desfet del Farners per 2 gols a 1 amb una diana de Riera i una altra de Betriu. Després d'aquesta victòria, l'equip acomiada el 2015 instal·lat a la zona tranquil·la de la classificació.
Primera meitat plàcida als Camps de Borda Mateu. L'Andorra ha portat el pes del partit, i tot i que no ha gaudit de moltes ocasions clares, sí que hauria pogut avançar-se al marcador.

El segon temps, però, és el que ha centrat els gols. Al minut 1, però, no ha pujat al marcador aquest d'Arturo, per fora de joc.

Al 7, sí que s'ha avançat l'Andorra. Centrada des de la banda esquerra de Pau Viladrich, i Riera que marcava ajustant la pilota al pal.

Poc després, podria haver arribat l'empat. Ferran Po, però, resolia en l'1 contra 1.

Al minut 20, nova ocasió per a Riera. En aquest cas, veu el porter lleugerament avançat, però envia la pilota al travesser.

A les acaballes del partit, han arribat els problemes per a l'Andorra. Ja feia estona que el Farners buscava l'empat i l'ha trobat al minut 38.

L'Andorra, li ha vist les orelles al llop, i de seguida ha aconseguit un nou gol que ha tancat els 3 punts. La diana, assistència a l'espai de Riera i gol de Betriu, que havia entrat al camp feia escassos segons.

Encara hi ha hagut temps per a una expulsió. Moha veia la segona targeta groga per una falta al mig del camp.

Amb 10, però, els catalans haurien pogut emportar-se un punt. En l'ocasió més clara, la pilota ha anat a fora.

Al final, 3 punts i 4a victòria consecutiva al sarró. L'equip suma 12 punts dels últims 12 possibles i passarà aquesta nit instal·lat en la meitat superior de la Primera Catalana.

Informa: Xavi Bonet Imatges: Jordi Seabra
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.