El Freeride Junior Tour arriba a Andorra per segon any consecutiu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquesta tarda, al Tarter s´ha fet la presentació dels 59 riders que participaran al Freeride Junior Tour, entre els quals hi ha 4 andorrans que competiran tant en esquí com en surf de neu.

Les altes temperatures dels darrers dies han obligat a canviar la zona prevista pels dels organitzadors del Campionat del Món de freeride, que es passarà a fer a la vall d´Incles. Avui els riders amb els seus acompanyants han pogut comprovar de primera mà el recorregut i l´estat de la pista per la qual hauran de baixar demà.

Sobre l'esdeveniment, el director General de Grandvalira, Alfonso Torrento ha comentat que "és una bona oportunitat per mostrar les estacions d'esquí més enllà de les muntanyes. A més, el freeride té aquest punt d'esperit d'aventura. La valoració és molt bona."

També el r esponsable Freeride World Tour, Nicolas Halewoods ha pronosticat un gran espectacle: "Tot i les condicions complicades de neu hem rebut una bona valoració per part dels  atletes i crec que demà veurem un gran espectacle".

Aquest any competiran 4 andorrans en el Campionat del Món. Naila Vidal, Guim Campeny i Tomàs Moreno ho faran en esquí i Josep Maria Naudi ho farà en surf de neu. Per Vidal, el Freeride Junior Tour és "una experiència més i si fem algun resultat, encara millor".

Els canvis d´última hora i les condicions de la neu sembla que no afectaran la competició. Tot està a punt per  demà a les 9 del matí, quan la Vall d´Incles posarà a prova l´elit mundial júnior.

Informa: Hèctor Romance   Imatges: Meri Bellosta / Freeride World Tour

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.