El Futbol Club Andorra busca confirmar la bona línia contra el Molletense

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Futbol Club Andorra va aconseguir dissabte una victòria balsàmica al camp de l'Avià, quart classificat a primera catalana. L'equip de Justo Ruiz respira després del nefast partit a casa contra el Lloret. Dissabte jugaran el partit ajornat contra el Molletense. Un triomf els allunyaria de la zona de descens.
La derrota contra el Lloret va fer mal. Toc d'atenció del president de la junta gestora inclòs, els andorrans van viure una setmana complicada. El millor bàlsam no podia ser un altre. Victòria a un dels camps més difícils de primera catalana.

L'entrenador de l'FC Andorra, Justo Ruiz explica als micròfons de RTVA que "va ser una setmana dura, amb molta pressió. Sabíem de la importància del partit després de la derrota a casa però es va afrontar amb la tranquil·litat necessària per a fer les coses bé."
Contra l'Avià va arribar el debut o més aviat el retorn d'Emili. El defensa central serà un reforç de luxe pel que queda de temporada.

El jugador Emili Garcia s'ha mostrat molt content per la confiança del seu entrenador en fer-lo jugar uns minuts: “ Sumar victòries és important.”

El calendari dóna a l'equip una oportunitat única. A les seves mans està aprofitar-ho. Dissabte jugaran un partit ajornat. Tres punts que poden ser el millor regal de Nadal.

"A veure si d'una vegada per totes som capaços d'aconseguir la segona victòria consecutiva." afirma Ruiz.

"Si sumem serem els únics, afrontem el partir amb moltes ganes. Treballarem per obtenir tots els punts." assegura Garcia.

L'Andorra és cinquè per la cua, just per sobre el descens. Un triomf aquesta cap de setmana situaria l'equip a la zona intermèdia en una divisió marcada per la igualtat.

Informa: Cesc Sanjuan
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.