El Futbol Club Andorra estrena l'any amb nova etapa a la banqueta

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Futbol Club Andorra obre aquest vespre una nova etapa, amb el solsoní Candi Viladrich com a nou responsable a la banqueta. El president ha explicat que el club ja s´hi havia interessat aquest estiu i que amb la seva incorporació s´ha buscat un tècnic proper als jugadors.

Any nou i vida nova per al Futbol Club Andorra. Els tricolors reprendran els entrenaments aquest vespre a la Borda Mateu amb el solsoní Candi Viladrich com a nou responsable a la banqueta. El club manté silenci al voltant de la sortida de Marc Castellsagué, però la valoració que ha fet el president sobre el perfil del nou tècnic en dona alguna pista. "Una persona que està molt a sobre dels jugadors i els dona molta confiança, és el que buscàvem a principi de temporada", assegura.

Amb Viladrich a la banqueta els objectius continuaran sent assegurar la permanència el més aviat possible. Tot i les baixes de llarga durada de jugadors com Jordi Aláez i Marc Pujol, no es preveu l´arribada de reforços. "La política actual seria intentar mirar sempre al juvenil", insisteix Albert Ferré, qui recorda que no el club no es pot permetre altra cosa.

Als despatxos el club continua treballant per no generar deute i al 2017 s´han pogut eixugar 60.000 euros d´una xifra total que es podria situar al voltant dels tres-cents mil. Es mantenen contactes amb alguns possibles inversors, però tot resta pendent de la nova llei de l´esport i com es reglamentin les societats anònimes esportives.

Diumenge el Futbol Club Andorra obrirà l´any a la Borda Mateu a les dotze contra al Lleida Esportiu, amb l´esperança de fer bona la dita d´entrenador nou, victòria assegurada.

Informa: Joan López
Imatges: Enric Fernàndez

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.