El Govern no seguirà negociant per renovar el lloguer d'Aixovall

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Novetats importants al voltant del camp de futbol d'Aixovall. Segons ha pogut saber Ràdio i Televisió d´Andorra, el Govern ja hauria comunicat a la propietat la voluntat de no continuar assumint el lloguer de la instal·lació, que gestiona la Federació de Futbol.

El futur d´Aixovall ha fet un gir inesperat en les darreres hores. Si fa poques setmanes la titular d´Esports, Olga Gelabert, anunciava que s'havien reobert els contactes amb la propietat per acordar un nou contracte de lloguer, finalment totes dues parts no han arribat a cap entesa i la situació actual és la contrària.

Segons ha pogut saber Ràdio i Televisió d´Andorra, el Govern ja hauria comunicat a la propietat d´Aixovall la intenció de desvincular-se de la instal·lació. El motiu principal és la construcció de nous terrenys de joc que han rebut la participació de les arques públiques, com els camps d´Ordino, l´Estadi Nacional o el renovat camp de Prada de Moles, a Encamp, que s´inaugurarà a final de mes.

En aquest nou escenari, i sense la participació del Govern, s´obren molts interrogants. Una de les possibilitats és que la propietat tanqui definitivament el camp d´Aixovall, que s´ha mantingut obert al futbol sense un contracte de lloguer des de fa 12 anys. En aquest cas no es descarta que la situació irregular que s´arrossegava des que va finalitzar l´anterior contracte, l´any 1994, s´acabi portant a la Justícia.

També s´haurà de pronunciar la Federació de Futbol, principal usuària del camp i que s´havia mostrat disposada a assumir el cost de les reformes. L´entitat presidida per Víctor Santos també gestiona l´Estadi Comunal i, des de fa poques setmanes, els dos nous camps del centre d´entrenament de la Borda Mateu.

Informa: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.