El Joan Alay acull una nova edició de la Copa de Govern de judo

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Durant la jornada s'ha disputat una nova edició de la Copa de Govern de judo. Ha estat al pavelló Joan Alay i la cita ha constat de les categories grans al matí, i les petites a la tarda. En total, han passat gairebé 200 lluitadors.

Jornada de judo avui al pavelló Joan Alay. Els 3 tatamis han acollit un degoteig constant de combats amb motiu de l'edició d'enguany de la Copa de Govern. Andorra ha aconseguit 6 podis: Ivan Llanos ha guanyat la categoria de -60kg, en què Fernando Saiz ha estat tercer. En noies, segon lloc d'Alda Babi en -52 kg, i tercera plaça de Lia Povedano en -63 kg. La gran vencedora, però, ha estat la judoka més esperada per l'afició andorrana, Laura Sallés, que s'ha imposat a la categoria de -70 kg i a la de +57 kg.

A la tarda ha estat el torn dels més petits. Més de 100 joves han rebut de mans de la Federació el Codi Moral del judo.

Aquesta nova edició de la Copa de Govern ha concentrat prop de 10 equips, arribats d'Andorra, Catalunya, França i fins i tot un de georgià que està fent una estada a Girona.

Informa: Xavi Bonet   Imatges: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.