El Madriu de futbol sala perd la tercera plaça a la lliga

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una setmana després que l'Encamp es proclamés campió de la lliga Viatges Pantours, la competició continua. Esperant que els de Moisés juguin avui contra el Pas de la Casa, el partit més interessant d´aquesta setmana ha estat el que enfrontava el Madriu que visitava la pista del SAE Sant Julià.

Després del setè títol consecutiu de l´Encamp, la lliga Viatges Pantours de futbol sala continua. Les darreres jornades es disputaran ja sense res en joc, només esperant la disputa del Trofeu Canut.

D´aquesta setmana, ha destacat el duel entre el SAE Sant Julià i el DDS Madriu. Els lauredians, segons classificats, es van desfer sense problemes del rival per 5 gols a 2. Dues dianes d´Òscar da Cunha, una d´Èric Flinch, el porter, una altra de Combarros i una de Nacho Llamas, que va obrir el marcador, van sentenciar el Madriu. De res van servir els dos gols de Jordi Llorens.

Amb aquest marcador, el SAE Sant Julià, que ja fa setmanes que té el segon lloc garantit, suma 3 punts més, i arriba als 56. De la seva banda el Madriu baixar fins a la quarta plaça, després de la victòria del Massana contra el Velocitat.

Informa: Xavi Bonet Imatge: FAF Locució: Jordi Domingo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.