El MoraBanc, a un pas de la Copa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra va aconseguir ahir un triomf important al Poliesportiu contra el Sevilla. Els tricolors van guanyar de 19 punts i van fer un pas més per mirar de classificar-se per a la Copa del Rei. Ara, tot es decidirà a Vitòria diumenge vinent.

Tot i el marcador final, el MoraBanc Andorra no va arrencar bé ahir el seu partit contra el Sevilla. Amb el 6-12 va arribar la reacció del MoraBanc, liderada per un Víctor Sada que va acabar amb 9 punts i 8 rebots. Però ahir era el dia dels tiradors. L'equip va acabar amb un 13 de 25 en triples, 52%. Bogdanovic des de 7 metres, i Schreiner, des de 8, van tancar un primer quart amb el 27 a 23.

Al segon la defensa del MoraBanc també va estar a l'altura: tap de Shermadini. Ofensivament, les coses continuaven igual. Stojanovski enviava el partit al descans amb un nou triple. Ara, sobre la botzina i 48 a 34 a la mitja part.

Al tercer parcial, Peñarroya i els jugadors volien tancar la victòria i aconseguir com més average, millor. L'engranatge del MoraBanc funcionava a la perfecció. Shermadini mostrava la superioritat andorrana amb un 2+1 que acaba amb esmaixada. I des de la línia de 3, tot continuava igual, ara era Beto qui posava terra pel mig.

Ja a l'últim quart, Clark es va apuntar a la festa dels triples. Els minuts passaven i el Sevilla semblava voler retallar l'average per a l'Andorra. Ràpidament, però, va tornar a aparèixer Betinho, ahir màxim anotador del partit amb 17 punts i un 5 de 7 en triples. Amb 19 punts de diferència el públic del Poliesportiu celebrava la primera final camí de la Copa. Després de l' exhibició d'ahir, ara, la pilota és a la teulada del MoraBanc.

Text: Xavi Bonet