El MoraBanc allarga el moment dolç amb la cinquena victòria

El MoraBanc Andorra ha sumat la cinquena victòria de la temporada a la pista de l´Estudiantes, 75 a 82. D'aquesta manera iguala el balanç de triomfs i derrotes després de les primeres 10 jornades de la lliga Endesa. Els de Joan Peñarroya escalen un lloc a la classificació i ara són novens.

El MoraBanc tenia avui una bona oportunitat per seguir creixent a la lliga Endesa i no l´ha desaprofitat. L´equip de Joan Peñarroya ha sumat la cinquena victòria i tercera fora de casa contra un Movistar Estudiantes víctima de les urgències, que avui buscava el primer triomf davant l'afició.

Els andorrans han mostrat més solidesa que el rival i han sabut gestionar un marcador favorable des de l´inici. Betinho ha estat un dels destacats, amb 15 punts i una sèrie estratosfèrica de 4 tirs convertits de 6 intents des de la línia de 6,75. També ha estat notable l´aportació de Víctor Sada i David Navarro.

A la pintura, Shawn Jones, amb 10 punts, ha posat l'espectacle volant sobre la cistella rival i Giorgi Shermadini ha tornat a ser determinant sota taulers amb 12 punts i 14 rebots.

L'Estudiantes s´ha mantingut gràcies a l´encert de Brizuela i l´empenta d´Hernangómez i sobretot de Nacho Martín, però no ha arribat a posar en perill la victòria andorrana. La diferència de 6 punts al descans s´ha ampliat al tercer quart i ha arribat a una màxima de 13 punts a tres minuts de la botzina, 62-75.

Al final, 75 a 82 per als andorrans, que amb la victòria d´avui i el novè lloc a la classificació, rebran el Reial Madrid en el moment més dolç de la temporada, diumenge vinent al Poliesportiu d´Andorra.

Informa: Joan López / Xavi Bonet        Imatges: MoraBanc Andorra