El MoraBanc Andorra confirma la incorporació de Landing Sané

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra ha anunciat la incorporació del pivot francès Landing Sané, que arriba d'Itàlia. El jugador serà un reforç temporal durant dos mesos per les baixes en el joc interior que pateix l'equip.

Sané va jugar aquest dimarts el darrer partit amb el Reggio Emilia. 13 punts i 23 de valoració per a un pivot ràpid i amb bon tir que vol fer-se veure a Espanya. I que l´Andorra incorpora després de les lesions de Karnowski i Diagné. En un moment delicat i important. Ho ha deixat clar el president del MoraBanc al programa "Ara i Aquí", de Ràdio Nacional. "Un jugador més" era necessari. Al febrer, en funció de com s'hagi recuperat cadascun dels jugadors de joc interior es farà la reestructuració.

L´objectiu més immediat és entrar a la Copa. L´Andorra ha estat fugaçment en la vuitena posició perquè la victòria de l´Unicaja contra el València l´ha descavalcat. L´average pot decidir la classificació i els andalusos el tenen molt favorable. "Segurament és el candidat natural a ocupar" la plaça, reconeix Aixàs.

Acabada la participació a l´Eurocup, el balanç de l´aventura continental és positiu. El club té clar que cal repetir-la, sense descartar cap opció.

Sané podrà estar al Poliesportiu dissabte. Superar el Burgos significarà seguir de ple en la lluita per ser a la Copa.

Informa: David Domingo
Imatges: Eurocup/Lliga Endesa

Torna a veure l'entrevista completa a Gorka Aixàs a l'Ara i Aquí de Ràdio Nacional: 

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.