El MoraBanc Andorra diu adéu al somni de la Copa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc diu adéu a la Copa després de perdre davant el Laboral Kutxa per 95 a 83 al Buesa Arena de Vitòria. El conjunt tricolor ha anat per darrere gairebé tot el partit i malgrat intentar-ho fins al final no gaudirà d´un bitllet per a la Corunya.

Finalment el somni no ha estat possible i els homes de Peñarroya s´han quedat amb la mel als llavis en perdre a Vitòria per 12 punts de diferència, 95 a 83. Tot i això, els andorrans encara disposaven d'opcions d´entrar-hi malgrat la derrota; malauradament, el Bilbao Basket i el Fuenlabrada han aconseguit guanyar el seu partit i han estat els dos últims equips a classificar-se acabant amb el somni andorrà.

Els de Peñarroya han començat molt intensos i les aportacions de Stojanovski i Shermadini han situat el marcador en 13-19 de sortida. Tot i això, l´aportació de Shengelia i Bourousis ha fet capgirar el marcador amb un parcial de 12 a 2.

El gran estat del pivot grec, Bourousis amb 26 punts i un estratosfèric 40 de valoració, va obrir distància amb els andorrans i només l´encert de Shermadini i Stojanovski ha evitat que la diferència fos més gran, al descans 52 a 43.

A la represa, de nou el Laboral va prémer l´accelerador i entre Bourousis i Darius Adams van  col·locar els vitorians 20 punts per sobre al tercer quart. La Copa s´esvaïa de mica en mica, però l´Andorra continuava somiant i els menys habituals treien l´orgull per retallar la diferència a només 8 punts quan faltaven quatre minuts, 84-76.

Tot i això, la tornada a pista de Bourousis, Adams i Causeur va aconseguir frenar l´intent de remuntada i finalment el marcador va quedar-se en un 95 a 83.

Tot i la derrota, el MoraBanc ha hagut d´esperar la confirmació de les victòries del Bilbao Basket i el Fuenlabrada per finalment posar punt final al desig de Copa. En el cas del Fuenlabrada ha aconseguit classificar-se als darrers instants deixant l´Unicaja amb la mel als llavis.

Informa: Joel Romero / Xavi Bonet
Imatge: Xavi Bonet