El MoraBanc Andorra es deixa mig 'playoff'

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra continua sense reaccionar a la Lliga Endesa i avui ha encaixat la tercera derrota consecutiva, davant l'UCAM Múrcia, per 86 a 91. La davallada de l´equip de Joan Peñarroya a la represa ha coincidit amb l´efectivitat màxima del rival, que ha convertit els 11 tirs que ha provat des de la línia de 6,75.

El MoraBanc ha acabat de dilapidar les escasses opcions de playoff amb una derrota al Poliesportiu contra un rival directe com l´UCAM Múrcia, en un partit amb dues cares.

La primera part ha permès veure un MoraBanc intens, amb avantatges de set punts al primer i segon quarts. El decorat ha canviat a les acaballes del primer temps, amb una antiesportiva a Víctor Sada i una tècnica a Joan Peñarroya que han descentrat l´equip. L´UCAM Múrcia ho ha aprofitat per fer un parcial de 0 a 9 que deixava un empat a 41 al descans.

A la represa el Múrcia ha agafat la iniciativa i han arribat els dubtes per al MoraBanc, que ha perdut intensitat defensiva i ha començat a cedir cistelles fàcils.

Després d´un parcial de 7 a 0 per als andorrans a l´inici de l´últim quart, que deixava el marcador en un ajustat 66 a 68, ha començat el festival anotador dels murcians des de la línia de 6,75: 11 tirs convertits d´11 intents, amb Antelo, Wood i Campazzo firmant tres triples cadascú.

A les files del MoraBanc, no han estat suficients els 20 punts de Stojanovski ni els 9 rebots de Jones. Shermadini només ha estat 15 minuts en pista i Schreiner no ha arribat a trepitjar el parquet per decisió tècnica.

Més enllà de la derrota, l´equip continua sense trobar arguments per trencar la dinàmica de derrotes. Ningú pensa ja en els playoffs en un MoraBanc que afronta la part més difícil del calendari, amb dues sortides consecutives a Màlaga i Gran Canària.

Informa: Xavi Bonet     Imatge: ACB / Albert Martín