El Morabanc Andorra es prepara per aconseguir la victòria demà davant l'UCAM

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Demà al migdia el MoraBanc Andorra afronta una nova jornada de la Lliga ACB. L'equip rebrà la visita d'un rival directe en la lluita per als playoffs, l'UCAM Múrcia. Els de Joan Peñarroya són conscients que una derrota els deixaria gairebé sense opcions de lluitar per les 8 primeres posicions.
El MoraBanc Andorra arriba a la cita de demà amb dues derrotes consecutives, per tant, amb urgències si vol ser als playoffs. Els andorrans saben que bona part d'aquestes opcions passen per garantir demà un triomf davant l'UCAM Múrcia, en aquests moments rival directe. Així doncs, caldrà guanyar, i capgirar els 4 punts d'average que a hores d'ara tenen els murcians al seu favor. Més enllà d'això, però, l'equip es mostra motivat de cara a l'enfrontament de demà.

De la seva banda els murcians han fet avui el seu entrenament sobre la pista del Poliesportiu. Fotis Katsikaris i els seus homes arriben decidits a aprofitar el mal moment que està vivint el MoraBanc, sobretot perquè l´UCAM és a només una victòria de la zona de playoffs. De fet, l´entrenador sap que per a ells, demà no serà un partit fàcil, tot i que deixa clar que el seu equip arriba a Andorra per emportar-se la victòria.

El partit arrencarà demà a dos quarts d'una del migdia. Com sempre, Ràdio Nacional d'Andorra, l'oferirà en directe.

Informa: Xavi Bonet Imatges: J.Romero / H.Romance Locució: J.Romero
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.