El MoraBanc Andorra espera comptar amb la platilla al complet aquesta setmana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després de la derrota contra el Barça, el MoraBanc Andorra torna a la feina amb dos partits més a la vista. Duels que podria afrontar amb l'equip al complet ja que tots els internacionals que disputaven l'Eurobàsquet han estat eliminats.

La pretemporada del MoraBanc Andorra continua avançant. Dissabte es va jugar el primer partit de la temporada al Poliesportiu d´Andorra. Malgrat la derrota 73 a 81 contra el Barça Lassa, les sensacions van ser positives. A més, els andorrans comptaven amb baixes importants, especialment de dos jugadors que es reincorporaran al grup aquesta mateixa setmana. Parlem de Bodjan Stojanovski i Giorgi Shermadini. Tots dos han finalitzat la participació a l´Eurobàsquet. Macedònia va perdre en la primera fase i Stojanovski ja ha confirmat l´arribada a Andorra aquest dimecres. El jugador macedoni fins i tot podria jugar dijous contra l´UCAM Múrcia. Shermadini va perdre ahir a la nit a vuitens de final i encara no s´ha concretat el dia d´arribada del pivot georgià; amb tot, s´espera que sigui al llarg d´aquesta setmana. Un cop ho faci serà presentat oficialment com a nou jugador del MoraBanc Andorra. L´equip ha tornat aquesta tarda als entrenaments. Els de Joan Peñarroya jugaran dos amistosos, aquesta setmana. Dijous, a Torrefarrera, a porta tancada, davant l´UCAM Múrcia i diumenge a les Borges Blanques contra el Laboral Kutxa Baskonia.

Informa: Cesc Sanjuan

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.