El MoraBanc Andorra fitxa el georgià Giorgi Shermadini

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Morabanc Andorra ha tancat el tercer fitxatge de la temporada amb Giorgi Shermadini. El gegant georgià de 2 metres 16 arriba al Principat per una temporada, amb dues Eurolligues al seu palmarès.

El jugador prové del Cantú de la lliga italiana, on va sumar 7,5 punts, 4,8 rebots i quasi un 10 de valoració de mitjana. Malgrat que només té 26 anys el jugador te una àmplia experiència després d´haver jugat a equips tan importants com el Panathinaikos o l´ Olympiacos, on va aconseguir una Eurolliga amb tots dos equips.

A més, el jugador compta amb experiència a la lliga Endesa després d´haver passat per les files del CAI Saragossa, on va ser el màxim anotador i el jugador més valorat de l´equip a la temporada 2013/2014.

El gegant georgià s´uneix a les incorporacions de Daniel Clark i Sergio Pino per tal de suplir les baixes de Marc Blanch, Bogris, Shaun Green i Jordi Trias.

Informa: Joel Romero          Imatges cedides: Lliga Endesa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.