El MoraBanc Andorra necessita una defensa sòlida per guanyar l'Unicaja

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra ha fet avui l'última roda de premsa abans del partit de diumenge a casa contra l'Unicaja de Màlaga. L'equip sap que guanyar els andalusos és una missió molt complicada, però confia en la seva línia de joc per aconseguir-ho.

Després del triomf a Saragossa, aquesta ha estat una bona setmana d'entrenaments al MoraBanc Andorra. L'equip rebrà diumenge la visita de l'Unicaja de Màlaga, que aquesta nit juga partit d'Eurolliga a Alemanya.

En competició internacional els andalusos estan forts, però a la lliga Endesa, tenen un balanç de 3 victòries i 3 derrotes. Dinàmiques a banda, però, els andorrans volen treballar la seva línia de joc per tenir més opcions de victòria. Peñarroya creu que l'equip ha de ser sòlid en defensa per poder fer front a un rival "amb una defensa estructurada i agressiva". Segons el jugador Joao Gomes 'Beto' l'equip necessita més concentració i regularitat.

El partit davant l'Unicaja serà diumenge a la 1 del migdia al Poliesportiu. Des del club es demana als aficionats que arribin al pavelló amb antelació, ja que la seguretat a l'accés estarà reforçada i s'esperen forts controls.

Informa: Xavi Bonet

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.