El MoraBanc Andorra obrirà la lliga contra el Bilbao al Poliesportiu el 10 d'octubre

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc ja coneix el calendari de la lliga Endesa de la propera temporada. Els de Joan Peñarroya obriran la competició al Poliesportiu d'Andorra el 10 d´octubre contra el Bilbao Basket. Avui s´hi ha referit el president de l´entitat, Gorka Aixàs, coincidint amb la presentació de la campanya d´abonaments per a la nova temporada.

El sorteig del calendari fet aquest matí per l´ACB ha decidit que el MoraBanc obri la lliga contra el mateix equip amb el qual va disputar el primer partit de la temporada passada al Poliesportiu, el Bilbao Basket de Sito Alonso. Un rival molt renovat, que ja no tindrà a les seves files el base nascut a Andorra Quino Colom.

Els dos partits a casa més esperats per l´afició, contra el Futbol Club Barcelona Lassa i el Reial Madrid, coincidiran, com l´any passat, a la primera volta: el 7 de novembre contra els blaugrana i el 19 de desembre, davant dels blancs.

Omplir la grada del pavelló és un dels objectius del club, que avui ha presentat la campanya d´abonaments per a la nova temporada amb el lema "Ho portes dins". Els preus es mantenen gairebé idèntics. Els partits contra Barça i Madrid no tindran cap recàrrec per als socis, que després de la primera part de la campanya estiuenca han augmentat fins als 2.180.

Aixàs també s´ha referit a la decisió de l´assemblea de clubs, que ahir va tancar la porta de la lliga Endesa a l´Ourense. Els gallecs han avisat que no es quedaran de braços plegats.

Pel que fa al Trofeu MoraBanc del 12 de setembre al Poliesportiu davant del Barça, que serà la presentació de pretemporada davant l´afició, avui s´ha anunciat que els socis que no hagin retirat entrada ho podran fer el mateix dia del partit, presentant el carnet.

Informa: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.