El MoraBanc Andorra visita els presos de la Comella

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una delegació del MoraBanc Andorra ha visitat aquest matí els interns del centre penitenciari de la Comella. Directius, cos tècnic i jugadors han fet primer una xerrada i després ha arribat el moment més esperat, on la pilota ha estat la protagonista al pati de la instal·lació.

Betinho, Bogdanovic, Pino, Sada i Navarro han canviat el parquet del Poliesportiu per una visita diferent. Acompanyats de Joan Peñarroya i membres del cos tècnic i la directiva, avui han xerrat de bàsquet i del MoraBanc amb els interns del centre penitenciari de la Comella.

La majoria ha destacat l´esforç personal per arribar a la considerada lliga més important del continent. Alguns, com Navarro, han viscut un camí de pujada i baixada fins a consolidar-se. Altres, com Pino, s´han hagut d´esperar fins als 28 anys per tenir una oportunitat.

El cas de Víctor Sada és diferent, amb 9 temporades al Barça, avui el capità ha recordat que també ha viscut moments difícils i ha destacat la importància de tenir algú al costat que confiï en tu. I és que, com ha dit Peñarroya, tan important és saber gestionar les crítiques com els elogis.

Després de respondre les preguntes dels interns i firmar pòsters, també hi ha hagut temps per a l´intercanvi de tirs al pati de la instal·lació. Un matí diferent per a un equip que des d´avui compta amb un nou grup de seguidors.

Informa: Joan López Imatge: M.Bellosta/S.Periago Locució: Jordi Lorente

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.