El MoraBanc Andorra vol evitar un "partit trampa" contra l'Estudiantes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra es conjura aquesta setmana per aconseguir diumenge en cinquè triomf de la temporada a la pista de l'Estudiantes. L'equip fa treball psicològic, sabent que tot i que el rival és penúltim a la taula, la victòria serà molt complicada.

Setmana de conjura al MoraBanc Andorra. L'equip, després de guanyar dissabte passat a casa contra el cuer, el Gipuzkoa, viatja ara a la pista del penúltim, l'Estudiantes. Un triomf deixaria un balanç equilibrat de 5 victòries i 5 derrotes, però tothom sap que guanyar a Madrid no serà senzill.
L'Estudiantes ha perdut tots els partits com a local i l'únic triomf el va aconseguir a la pista de l'Iberostar Tenerife. Al vestidor andorrà, però, ningú vol confiances. 'Beto' creu que pot ser "un partit trampa" en què si es relaxen "pot ser complicat". "Hem de pensar que és com jugar contra el Madrid", ha afegit. David Navarro apunta que l'Estudiantes té "la pressió de guanyar" perquè està al final de la taula" i juga a casa. Creu que el MoraBanc Andorra ha d'aprofitar el moment. "Estem millor i sabem que ens aniria bé una altra victòria", ha dit.

Els andorrans volen aconseguir el que seria la cinquena victòria en 10 jornades. Un balanç equilibrat que l'ajudaria a fer calaix, abans d'enfrontar el Tourlamet particular. I és que després de l'Estudiantes, arriben el Reial Madrid, el FIATC Joventut i l'Herbalife per tancar el 2015.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.