El MoraBanc busca la primera victòria a casa contra l'Unicaja de Màlaga

El MoraBanc Andorra es conjura aquesta setmana per aconseguir la primera victòria a casa. L'equip vol, per fi, dedicar una victòria a l'afició. Aquest cap de setmana hi haurà una nova oportunitat amb la visita de l'Unicaja.

Diumenge passat l'equip va aconseguir la segona victòria de la temporada, i la segona lluny del Poliesportiu. I és que en el que va de lliga, els andorrans han guanyat 2 dels 3 partits com a visitants i cap dels tres que han jugat a casa. Una situació que es vol trencar diumenge davant la visita de l'Unicaja.

Daniel Clark: "El nostre proper repte repte és guanyar a casa. És igual davant de qui, ha de ser com abans millor. És un rival complicat, però això és una forma més de motivar-nos per fer un bon partit. Ja hem demostrat que podem fer-ho, ara cal ser capaços de jugar bé duratn 40 minuts i a casa",

Thomas Schreiner: "Intentarem guanyar davant l'Unicaja. El Màlaga és un bon equip amb bons jugadors i serà un partit difícil, però intentarem jugar bé, al millor nivell, i intentarem guanyar el diumenge".

Si així fos i el MoraBanc aconseguís diumenge la primera victòria de la temporada com a local, seria també el primer cop que s'encadenarien dos triomfs consecutius.

Informa: Xavi Bonet

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.