El MoraBanc confirma una pretemporada de set partits per Espanya

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Alguns partits ja els havíem anat avançant però aquest dijous el MoraBanc Andorra ha anunciat públicament la pretemporada que té prevista aquesta campanya. En total seran 7 partits.

El MoraBanc Andorra ha fet públic el calendari que tindrà l'equip aquesta pretemporada. Els de Joan Peñarroya començaran a entrenar el 16 d'agost i disputaran fins a set partits de preparació al llarg del mes de setembre.

La primera cita serà el 2 i 3 al Circuit Movistar contra el Fuenlabrada i el València Basket. El 8 de setembre arribarà la semifinal de la lliga Catalana contra el Divina Seguros Joventut. El dia 15 es jugarà contra l'Ibersotar Tenerife, primer rival a la lliga, en una localitat de la província de Lleida. El 17 de setembre es tornarà a jugar amb el campió de lliga, aquesta vegada a València. La preparació es tancarà amb dos amistosos més el 20 o el 21 i el 24 també a la província de Lleida amb rivals encara per confirmar.

El club continua pendent de resoldre els propers dies els casos de Diagné i Jaime Fernández per tancar definitivament la plantilla.

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.