El MoraBanc es prepara per rebre el campió d'Europa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Menys de 24 hores perquè el campió d'Europa trepitgi el parquet del Poliesportiu d'Andorra. El Reial Madrid sortirà demà a la 1 del migdia per fer front als tricolors en la jornada número 11 de la Lliga Endesa. Els blancs arriben sense Rudy Fernández, però amb un equip classificat de nou per al Top 16 de l'Eurolliga.
Prova de foc per a un MoraBanc Andorra que arribarà demà al duel contra el Reial Madrid en molt bona dinàmica: dues victòries consecutives i 4 triomfs en els últims 5 partits. Els tricolors saben que davant tindran el vigent campió d'Europa, però no obstant això, saben com sumar la sisena victòria de la temporada.

El rival arribarà demà sense el que és un dels millors jugadors, no només de la lliga, sinó també del continent. Rudy Fernàndez serà baixa per al Madrid, però Pablo Laso tindrà a la seva disposició la resta de la plantilla.

La cita arrencarà demà a la 1 del migdia al Poliesportiu d'Andorra, i com sempre, amb retransmissió en directe per Ràdio Nacional d'Andorra.

Informa: Xavi Bonet
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.