El MoraBanc es torna a ensorrar fora de casa a Tenerife (89-72)

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Nova derrota del Mora Banc Andorra lluny del Poliesportiu d´Andorra. Ahir a la nit els de Joan Peñarroya van caure amb claredat 89 a 72 a la pista de l'Iberostar Tenerife. Els canaris van aconseguir segellar la seva classificació per a la copa, els andorrans van perdre una gran oportunitat per deixar-la enllestida.

El doctor Jekyll es va tornar a convertir en Mr. Hyde una paraula que fonèticament significa amagar-se i això és exactament el que va passar, un cop més, amb la versió andorrana de l´equip. En l'inici el MoraBanc va permetre que els jugadors canaris es carreguessin de confiança, especialment des del perímetre. El Tenerife es va posar a més 14. Els tricolors no van baixar els braços, una reacció a cavall entre el final del segon i l´inici del tercer quart van posar els de Joan Peñarroya a només quatre punts.

S´havia picat molta pedra però quan el premi estava a tocar de nou, el Tenerife va prémer l´accelerador des de més enllà de 6,75. Ara els triples estaven més ben defensats però entraven igual. Els canaris amb Doornekamp i White inspiradíssims en van clavar 17, el seu rècord històric. Aquest va ser un cop massa dur i malgrat no perdre les bones formes l´equip ja no va tenir capacitat de reacció. Al final, 89 a 72. 17 punts de desavantatge que poden ser claus per desfer empats en la lluita per anar a la Copa.

Informa: Cesc Sanjuan / Joan López
Foto: Twitter Morabanc Andorra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.