El MoraBanc juga la segona edició del Champions per UNICEF

L´esport fa una crida a la solidaritat aquesta tarda al Poliesportiu d´Andorra, amb motiu de la segona edició del Champions per Unicef, promogut pel Bàsquet Club MoraBanc Andorra.
La jornada arrencarà a les set de la tarda amb un partit de bàsquet vintage, com l´han denominat els organitzadors, que reunirà cares conegudes de la política i la societat civil. El plat fort arribarà a partir de dos quarts de nou de la nit, amb un segon matx entre els jugadors del MoraBanc Andorra i esportistes de diferents disciplines, amb residents il·lustres, com els pilots de MotoGP Aleix i Pol Espargaró. Les entrades tenen un cost de 5 euros i la recaptació es destinarà íntegrament a diferents projectes d´Unicef. L´entitat també ha facilitat un compte a Morabanc per fer-hi aportacions.

Informa: Joan López
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.