El MoraBanc manté opcions de ser a la Copa del Rei

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra ultima les seves opcions de ser present a la Copa del Rei. L'equip sap que la fita està complicada. Avui, en nom del vestidor, Sergi Pino ens ho ha explicat al "Dia E".

 Després de la derrota d'ahir a casa contra el València, al MoraBanc Andorra només li queden dos partits per mirar de classificar-se per a la Copa del Rei. L'equip és conscient que aconseguir el passaport per a la Corunya és difícil, però ningú amaga la il·lusió que té dipositada a colar-se entre els 7 primers al final de la primera volta: "Per a mi, que és el meu primer any, entrar a la Copa seria increïble. Treballarem per intentar-ho." ha assegurat Pino.

Abans, però, queden dos partits. Punxar en algun dels dos  significaria dir un adéu gairebé definitiu a les opcions de classificació: "Aquesta setmana només podem pensar en el partit del Sevilla i treballar al màxim per treure aquest partit." ha comentat el jugador.

Així com els jugador no amaguen que volen anar a la Copa, ahir el públic tampoc ho va fer. Ho va demostrar amb l'ambient que hi havia al Poliesportiu.

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.