El MoraBanc perd per la mínima i a la pròrroga contra l'Obradoiro

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra ha perdut aquest diumenge a la tarda a la pista del Rio Natura Monbus Obradoiro per 104 a 103, en el segon partit consecutiu dels andorrans que es decideix a la pròrroga. Tot i la derrota, els de Joan Peñarroya continuen sisens a la classificació i mantenen les opcions de classificar-se per jugar la Copa.

El MoraBanc s'ha quedat amb la mel als llavis al Multiusos Fontes do Sar de Santiago de Compostel·la en un partit amb alternatives per als dos equips que es va acabar decidint a la pròrroga.

Els de Joan Peñarroya han tingut la iniciativa al primer quart, amb Shermadini i Betinho imposant la seva llei, però l´Obradorio ha remuntat gràcies a l´efectivitat en el llançament de tres. Han convertit fins a 20 de 34 intents, igualant el rècord històric de la lliga. L´equip de Moncho Fernández ha arribat al descans amb nou punts de renda i en va tenir fins a 13 al tercer quart.

Quan estava contra les cordes, el MoraBanc ha tret caràcter i ha tornat al partit liderat per un Shermadini immens sota taulers, amb 29 punts i 8 rebots, i el macedoni Stojanovski, que n'ha fet 24. El MoraBanc ha tingut la victòria a les mans, però un triple de McGrath ha posat l´empat a 88 i ha portat el partit a la pròrroga.

Sada ha posat per davant els andorrans després de robar una pilota, rebre una falta i anotar els dos tirs lliures, però una gran acció individual de Waczynski a 7 segons per a la botzina ha fet pujar el 104-103 a l´electrònic. El polonès ha tancat un gran partit amb 30 punts i sis triples. Shermadini ha tingut el darrer tir, però el marcador ja no s'ha mogut.

Després de la catorzena jornada, el MoraBanc es manté sisè a la classificació amb 7 victòries i 7 derrotes, empatat amb el Fuenlabrada, i amb les opcions intactes de jugar la Copa. El proper rival serà el València Basket, líder invicte amb 14 victòries en 14 partits.

Informa: Joan López