El MoraBanc se centra a millorar defensivament amb vista al play-off

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest cap de setmana arrenca la segona volta de la lliga Endesa, amb la visita del CAI Saragossa al Poliesportiu d'Andorra.
El MoraBanc ha fregat la classificació per a la Copa amb un excel·lent balanç que, en cas de repetir-se a la segona meitat del campionat, els jugadors estan convençuts que els portarà a jugar el play-off. Per aconseguir-ho, des del vestidor confien a ser més sòlids a nivell defensiu. I és que l'equip s'ha mostrat molt productiu en atac, però, alhora, és un dels que més punts encaixa. Un aspecte que intentaran resoldre d'immediat, començant pel partit de dissabte contra els aragonesos.

Els jugadors Sergi Pino i Shawn Jones estan d'acord en que cal millorar la defensa: "Ara és moment de millorar defensivament i donar al màxim" ha declarat Pino. Jones ha afegit que "definitivament és molt important mantenir el nivell de la primera volta de la temporada però també és important que millorem alguns aspectes. Si ho aconseguim estarem amb disposició de classificar-nos per al play-off".

Informa: Jordi Cama Imatge:Josep M. Garcia
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.