El MoraBanc s'enfronta a la primera de les dues finals per a la Copa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest vespre arriba la primera de les dues finals que haurà de jugar el MoraBanc Andorra per saber si podrà viatjar a la Copa del Rei. L'equip rebrà la visita del Sevilla. Els tricolors saben que una derrota els podria deixar fora de la Copa.
Duel amb objectius iguals, però diferents, aquesta nit al Poliesportiu. Iguals perquè tant Andorra com Sevilla volen trencar la ratxa de derrotes, els tricolors amb dues, i els andalusos amb 3. Però diferents perquè mentre uns volen fer un pas més cap a la permanència, els altres volen apurar les opcions per classificar-se per a la Copa. Per això, al vestidor del MoraBanc, hi ha moltes ganes de jugar el partit d'aquesta nit.

Per al duel d'aquesta nit, preocupa Beto, que no s'ha entrenat amb normalitat aquesta setmana, tot i que en principi podrà saltar al parquet. Per l'estadística queda que l'Andorra va guanyar la temporada passada els dos partits al Sevilla. Avui, a les 9 de la nit i en directe per Ràdio Nacional d'Andorra, buscaran la tercera contra els andalusos, i la vuitena a la lliga.

Informa: Xavi Bonet
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.