El MoraBanc tanca la plantilla amb el fitxatge de l'aler nord-americà David Walker

Plantilla tancada. Amb la darrera incorporació de l'aler nord-americà David Walker, el MoraBanc Andorra dóna per completat el grup per a la temporada 2016-2017. Per aquest motiu, el director general Francesc Solana ha valorat aquesta tarda el nou equip, segons ell millor que el de l'any passat i sobretot amb més caràcter.

Amb l'arribada de David Waker: 2 metres, aler i 23 anys, es tanca una plantilla a la qual se li ha canviat la cara i sobretot el caràcter respecte de l'any passat. "Era un dels objectius per a aquesta temporada", insisteix Francesc Solana, el director general del MoraBanc.

Walker no té experiència professional. Arriba de la Universitat de Northeastern, on ha presentat grans xifres en anotació. Un jugador físic, molt polivalent, capaç d'assistir i esmaixar. Solana se n'ha enamorat a la Lliga d'estiu, on actuava amb Miami Heat: "confiem molt en aquest fitxatge, és una aposta del club i per a mi una aposta sobre segur".

La plantilla 2016-2017 està feta a base de perfils i no de noms, amb jugadors "d'impacte" amb capacitats per posar al servei del club, segons Solana.

Per al director general, cada temprada es fa una plantilla millor a l'anterior. Després seran els resultats els que dictaran sentència. Les característiques de la d'aquest any: compensada, amb joventut, energia, un joc interior dur i capacitat tant per agafar rebots com per tirar des de l'exterior, diu Solana.

L'objectiu continua sent la permanència, amb les eines necessàries per poder somiar si tot surt de cara amb la Copa i el 'play-off'.

Informa: Cesc Sanjuan      Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.