El MoraBanc vol guanyar a Fuenlabrada conscient que serà "un partit molt difícil"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra intentarà sumar diumenge a Fuenlabrada la segona victòria com a visitant de la temporada, en una pista on l´equip de Joan Peñarroya no ha aconseguit guanyar fins ara. Thomas Schreiner ha reconegut que la Copa del Rei és una fita que il·lusiona, però ningú vol fer comptes.

El MoraBanc afronta el proper duel a Fuenlabrada amb el doble repte de sumar la quarta victòria consecutiva en una pista on l´equip de Joan Peñarroya ha perdut les dues darreres temporades. Els madrilenys són penúltims a la taula, amb dues victòries en nou partits, però Thomas Schreiner sap molt bé com les gasten al Fernando Martín. Afirma que “cada partit és nou, són un bon equip amb bons jugadors i a casa són molt millors que fora”. Per això el considera “un partit molt difícil per nosaltres”.

Arribats a l´equador de la primera volta amb un balanç de sis victòries i només dues derrotes, la classificació per jugar la Copa del Rei és un al·licient més per seguir sumant, però el base austríac de moment no vol fer comptes.“Sóc molt dolent en matemàtiques, intento treballar, entrenar i guanyar partits”, diu bromejant.

El màxim anotador de dissabte passat contra l´Obradoiro, David Walker, fa avui 23 anys. El d´Ohio té el canell a punt per celebrar-ho amb un altre gran partit diumenge a Fuenlabrada.

Informa: Joan López
Imatge: Marta Paixà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.