El MoraBanc vol mantenir el nivell de joc contra el Betis per assegurar la Copa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc es jugarà el passaport per a la Copa diumenge a casa contra el Betis. A la pista del Madrid va estar a punt de certificar la classificació amb un molt bon partit. Els blancs van necessitar una pròrroga per tombar els de Peñarroya.

Després del partit Joan Peñarroya reconeixia la trascendència del resultat però ara es vol preparar "per jugar a casa contra un equip que ve de guanyar els tres últims partits i amb capacitat de guanyar el Reial Madrid". El tècnic de l'equip blanc, Pablo Laso considera que "l'Andorra ho té molt a prop i avui ho ha demostrat".

Quant als jugadors, David Jelinek es mostrava content "per com hem jugat" perquè "ara sabem que som capaços de jugar així fora i no només a casa". David Navarro en la mateixa línia creu que aquest partit ajuda a marcar el camí amb "un partit difícil un altre cop a casa i important per assegurar la Copa". Albicy també espera que l'equip continuï jugant en aquesy nivell.

Informa: David Domingo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.