El Penya Encarnada supera per sorpresa el DDS Madriu (8-7)

A la lliga Pantours de futbol sala, la dinovena jornada va arrencar ahir amb sorpresa al Centre Esportiu dels Serradells. El protagonista va ser el desè classificat, el Penya Encarnada, que va superar el segon, el DDS Madriu, per 8 a 7.
El Madriu va arribar amb un avantatge mínim al descans de dos gols a tres i es va posar per davant 4 a 7 a la represa. El Penya Encarnada va donar la volta al marcador amb quatre gols consecutius en els darrers sis minuts de partit. Jordi Llorens, amb quatre dianes, va ser el màxim golejador.

Informa: Joan López Imatges Cedides: FA de Futbol