El representant de Fernández assegura que l'Estudiantes no va fer bé el dret de tanteig

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Jaime Fernández vol ser jugador del Morabanc Andorra. D'això no hi ha cap dubte. El jugador de l´Estudiantes ha tornat a l´atac aquest divendres emetent un comunicat a través del seu representant. Aquest no és l'únic serial de l'estiu a l'ACB, també s'ha parlat d'ascensos i descensos. En dos anys la lliga Endesa s'ha de reduir a 16 equips.

Quique Villalobos, representant de Jaime Fernández, ha emès un comunicat en què explica que l´Estudiantes no va exercir degudament el dret de tanteig sobre el jugador i que per tant Jaime Fernández està en el seu dret de continuar amb la voluntat de ser jugador de l´Andorra. El MoraBanc valora l´esforç del jugador, però només té com a referència el comunicat emès en què l´ACB valida l´oferta de l´Estudiantes. La posició del club és clara, només s'esperarà el jugador un temps prudencial i el club no té cap intenció d'abonar cap quantitat a l'Estudiantes pel seu fitxatge. El serial continua.

També s´ha convertit en un fulletó el futur format de la lliga Endesa. Aquest divendres el Consell Superior d'Esports espanyol ha validat una proposta consensuada entre l'ACB i la Federació de Bàsquet i que dilluns ha de rebre el vistiplau dels clubs de la lliga. Segons el que ha transcendit, s'ha decidit que en dos anys hi hagi setze equips, amb només una plaça de descens. La reducció permetrà un calendari menys feixuc per als equips que juguen Eurolliga, que han amenaçat d'anar-se'n si no es resol la qüestió. L'acord també fixaria uns requisits econòmics menys durs d´ingrés a l´ACB, que com ja es va dir queden en uns dos milions més IVA i un pressupost mínim garantit de 2,3 milions.

D'altra banda també s'ha sabut que Nil Brià jugarà les quatre properes temporades a l'ICL Manresa. El jugador català ha estat les dues darreres temporades jugant al filial del MoraBanc i, tenint aparicions esporàdiques al primer equip.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.