El SAE Sant Julià i l'Encamp jugaran la final de la Supercopa de futbol sala

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El SAE Sant Julià i l'Encamp jugaran demà la final de la Supercopa de futbol sala. Avui tant els de Lluís Cruz com els de Joan Foix han superat la semifinals. Els encampedans han necessitat els penals davant el Madriu, mentre que els lauredians han golejat el Lusitans.
L'Encamp ha estat el primer a guanyar-se el passaport per la final de la Supercopa de demà. Els de Lluís Cruz, però, han patit per superar el DDS Madriu. Els 40 minuts reglamentaris han acabat amb empat a 2 gols, i la tanda de penals ha decidit. Al final, l'Encamp ha convertit els 3, mentre que el Madriu, només 2.

De la seva banda, no ha patit tant el SAE Sant Julià, que ha golejat el Lusitans per 5 a 0 en la segona semifinal. Els de Joan Foix s'han avançat ben aviat amb dos gol, però no ha estat fins a la segona part que han acabat d'agafar un avantatge ja definitiu.

Demà, Encamp i SAE Sant Julià es jugaran el primer títol de la temporada. La cita, a les 12 del migdia, al pavelló del Prat Gran d'Escaldes-Engordany.

Informa: Xavi Bonet Imatges: Sara Periago
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.