El Seat Andorra HC tuteja el líder però es queda sense gas a la represa (2-4)

En hoquei patins, el Seat Andorra no va poder allargar la bona ratxa ahir davant del Lleida Llista, al pavelló de l´Estadi Comunal.

Els de Roger Corral van acabar caient per 2 a 4 contra el líder, tot i que s´havien avançat amb dos gols, d´Àlex Garcia i Àlex Soldevila. L´Andorra va desaprofitar una falta directa que podia haver ampliat l´avantatge i l´equip de la Terra Ferma va fer el 2 a 1 abans del descans. A la segona part, els locals, amb part del vestidor afectat per una grip durant la setmana, no van poder mantenir el to físic i el Lleida va capgirar el marcador.

Imatges: Kevin Ribeiro