El següent pas del MoraBanc, tancar la continuïtat de Shermadini

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després d'anunciar ahir la continuïtat de Joan Peñarroya una temporada més, avui Gorka Aixàs ha passat pel cafè de l'"Ara i Aquí". El president del Bàsquet Club Andorra ha puntualitzat les declaracions de Víctor Sada i ha parlat de l'equip que vol veure sobre la pista la propera temporada.

Completada la temporada la primera decisió del club va ser no seguir comptant amb Víctor Sada. El club està en desacord amb les declaracions de l'exjugador del Barça. Se'l va avisar i són exigents: "Francesc Solana va trucar el passat diumenge l'agent de Sada a qui li va comunicar que no volem que continuï la temporada. És veritat que som amics i que per molts motius, per això estem aquí. Però el que és segur és que al club no li ha faltat mai ambició per a res", ha assegurat Aixàs al programa Ara i Aquí de Ràdion Nacional.

Es considera que aquest any a l'equip li ha faltat caràcter i unitat. A partir d'ara es treballa amb un full de ruta amb aquest perfil de jugador com a motlle: "Ens agradaria que el nostre equip tingués una mica més de capacitat de superació de mals moments, que aquesta temporada ens ha faltat en molts trams", ha reconegut el president del club.

Amb Sada fora i Peñarroya dins, el següent pas natural serà el més complicat. Tancar la continuïtat de Shermadini. Sobre el jugador, Aixàs ha explicat que aquest "ha viscut molt bé al país, la seva família hi està molt a gust i molt contenta, com no ha estat a cap altre lloc segons ens diuen. Per tant si el venen a buscar l'haurem de convèncer amb més factors més enllà de l'econòmic però no deixa de ser un factor important, veurem si el podem retenir o no."

El Preeuropeu serà un altre factor determinant per confeccionar la plantilla. Fins a cinc jugadors de l'actual equip el jugaran i, per tant, es perdrien gairebé tota la pretemporada.

El president també ha confirmat que l'internacional francès Andrew Albicy té una oferta del club sobre la taula.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.