El Trofeu Andros finalitza amb un futur incert

El Trofeu Andros d´automobilisme sobre gel va tancar dissabte passat una nova visita al país amb el futur encara per decidir. Després de les eleccions comunals d´ahir i amb el nou equip de govern a Encamp, totes les parts s´hauran de reunir properament per negociar la tornada del certamen.

La 21a visita del prestigiós campionat s´ha tancat amb l´afluència de públic habitual, al voltant de 3.000 aficionats, segons l´organització. El president de l´Automòbil Club d´Andorra, Enric Pujal, i el promotor del trofeu, Max Mamers, van mantenir una primera trobada al circuit del Pas de la Casa i la voluntat de totes dues parts és tancar un nou contracte per als tres anys vinents.

L´ACA, però, espera més implicació econòmica dels patrocinadors i les institucions per fer front als 120.000 euros de pressupost de la mànega andorrana.

Informa: Joan López Imatge: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.