El Trofeu Andros promet la final més espectacular de la seva història

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest divendres arriba una nova edició del Trofeu Andros d'automobilisme sobre gel. El Circuit Andorra-Pas de la Casa ja és a punt perquè els pilots puguin fer els primers entrenaments. Serà, segons l'Automòbil Club d'Andorra, una de les millors edicions que s'han disputat fins la data.

Divendres arriba la 22a edició del Andros a Andorra. Així s'ha presentat aquesta mateixa tarda. De nou, els millors pilots sobre gel del continent trepitjaran Andorra en una doble jornada que promet emoció i espectacle.

Per aquest Trofeu Andros hi haurà moltes novetats, com per exemple, la tornada de les Ice Girls, i també la categoria de motos, on hi haurà doble participació andorrana, ja que l'Automòbil Club d'Andorra disposava de dues invitacions per a pilots andorrans. El secretari general de l'ACA, Toni Sasplugas, ha avançat que "Xavi España i Àlex Antor tindran l'oportunitat de compartir pista, Trofeu Andros i carreres amb els especialistes de les motos".

Però les novetats de l'Andros 2015 no es limitaran a això. També hi haurà televisió en directe per un canal francès. Tot plegat, molt més atractiu, amb una final on hi haurà més vehicles que mai. Sasplugas ha explicat que hi haurà una final amb 15 cotxes, de manera que "l'espectacle es multiplica per 10".

L'organització no ha parlat sobre si aquesta serà la darrera prova andorrana de l'Andros, sinó que ho ha ajornat fins a l'estiu vinent.

Informa: Xavi Bonet Imatge: Eduardo Martínez

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.